Hirdetés

A Csernobil-sorozat készítőjével erősít az új Karib-tenger kalózai

|

A reboot elvileg biztos kezekben van és jól halad az előkészülés.

Hirdetés

Még tavaly ütötte fel a fejét az a pletyka, hogy rebootot kaphat a 2000-es évek egyik legnagyobb sikerű és bevételű filmsorozata, A Karib-tenger kalózai, amit a felelős Disney meg is erősített. Aztán jött a következő híresztelés, hogy az öt mozi ikonikus főszereplője, vagyis a Jack Sparrow-t (bocsánat, Jack Sparrow kapitányt) alakító Johnny Depp nélkül fogják leforgatni az új filmet, ami miatt a rajongók azonnal grimaszra húzták a szájukat. Majd a megbízott két forgatókönyvíró, azaz Rhett Reese és Paul Wernick (akik a Deadpool első és második része mellett olyan alkotásokat jegyeznek, mint a Zombieland és a Zombieland: A második lövés) otthagyta a teljes produkciót, mely csak további aggodalomra adott okot. Most viszont úgy látszik javulni látszik a reboot szénája, hiszen az Emmy-díjas Csernobil-sorozat íróját szerződtették le a minap.

 

Hirdetés

Egészen a mostani évig Craig Mazin neve nem sokat jelentett a filmes közönségnek, mindössze annyit, hogy a sörös-baráti összeröffenések alkalmából előkapott Horrorra akadva-filmekkel, valamint a kevésbé minőségi Másnaposok-folytatásokkal köthető össze. Idén viszont egy pálfordulást csinált, hiszen a Csernobil nem csak az év, de úgy echte a sorozatvilágnak az egyik gyöngyszeme lett, mely mindenfajta figyelmet és felkapottságot megérdemelt. És habár az Emmy-gálán nem aratott akkora sikert, mint sokan várták, Mazin sokak szemében megnőtt ezzel az alkotásával.

Pontosan emiatt egyelőre érdekesnek ígérkezik A Karib-tenger kalózai reboot, hiszen ha szabad kezet kap, akkor Mazin lehet, hogy megint valami nagyszerűt tesz le az asztalra, viszont a Disney biztonsági játéka és a Reese-Wernick páros körüli affér miatt még mindig kétkedve tekintünk erre az újrázásra. Aztán majd elválik.

Ti mit gondoltok, jó ötlet volt Mazint leszerződtetni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.