Hirdetés

Jön a Moon Girl and Devil Dinosaur animációs sorozat a Marveltől

|

Végre kiderült, hogy mi Laurence Fishburne titokzatos Marvel-projektje: a Mátrix filmek Morpheusa azon dolgozik, hogy a 2016-os képregény, a Moon Girl and Devil Dinosaur a tévék képernyőjére kerülhessen a Disney támogatásával.

Hirdetés

Talán sokakat csalódásként fogja érni, mikor megtudják, hogy Laurence Fishburne rejtélyes projektje valójában egy Marvel animációs sorozat, amit - a Feketék fehéren (Black-ish) sorozatot készítő producertársával, Helen Suglanddel együtt - producerként támogat, de egy nagyon izgalmas koncepció adaptációjáról van szó, ráadásul a színész fel fog bukkanni Dr. Bill Fosterként a nyáron érkező A Hangya és Darázsban is, szóval nem csak a kamera mögött, de előtte is láthatjuk majd a Marvel oldalán. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Disney Channels Worldwide, az ABC Studios, a Cinema Gypsy Productions és a Marvel Animation együttműködésében készülő animációs sorozat Brandon Montclare, Amy Reeder és Natacha Bustos 2016-os képregénye, a Moon Girl and Devil Dinosaur alapján készül, amelynek középpontjában egy 9 éves afroamerikai kislány, Lunella és dinoszaurusz haverja, Devil Dinosaur áll. Lunella a Marvel univerzum egyik legokosabb lénye, aki imád különböző találmányokat feltalálni, noha ezek folyamatosan bajba sodorják az iskolában. De Lunella nem csak feltaláló, hanem egyben egy Embertelen (Inhuman) is és az a különleges képessége, hogy testet tud cserélni őshüllő barátjával. 

Egyelőre még nem tudni, hogy a Disney melyik csatornájára (Disney Channel, Disney XD vagy Disney Junior) készül a széria és mikor láthatjuk majd, így kíváncsian várjuk a további részleteket a produkcióval kapcsolatban. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.