Hirdetés

Morbius még Doctor Strange-nél is erősebb?

|

A Morbius film rendezője, Daniel Espinosa szerint ez a helyzet.

Hirdetés

Talán egyesek még most is vakarják a fejüket, hogy miért kapott Michael Morbius saját filmet a Sony által fejlesztett Pókember-univerzumban, de megnyugtatásul mondhatjuk, hogy a Sony vezetősége is hasonlóképpen viszonyult az ötlethez a kezdetekben. Mindez közvetett mód Daniel Espinosa Polygonnak adott interjújából derül ki.

Hirdetés

A rendező elárulta, hogy miként próbálta bepromózni a karaktert, hogy az végül Jared Leto alakításában kerüljön a mozikba.

"Imádom a pillanatot, amikor Morbius kiszívja Doctor Strange életerejét. Ezzel ostromoltam a vezetőket, hogy nem értitek, ez az ember majdnem legyőzte Doctor Strange-t. Ő nem egy senki. Továbbra sem ismerjük a hatalma korlátait."

A fenti nyilatkozatban bizonyára egy 1993-as képregényre utalt Espinosa, melyben a Rémálom nevű entitás összeeresztette Morbiust Dr. Strange-dzsel. Espinosa még ennél is tovább ment, és kifejtette, hogy szerinte jó eséllyel Morbius lehet a Denevér Totem. A Pók Totemek a 2000-es években debütáltak a Pókember-képregényekben, akik istenszerű karakterek voltak. A Pókemberes multiverzumban bárkit megszállhattak, hogy tovább létezzenek, és igazából miattuk fordul elő minden egyes világban egy-egy Pókember. Később már arra is tettek utalásokat a képregények, hogy nemcsak Pók, hanem más állatok Totemjei is léteznek - Espinosa pedig biztos benne, hogy Morbius lehet a Denevér Totem avatárja.

"Mindig is úgy véltem, hogy (Morbius) azért tudta legyőzni Doctor Strange-t, mert igazából ő a Denevér, mármint a Totem. Ugyanúgy, mint a Pók, végtelen mennyiségű kozmikus erőből tud merítkezni."

Mit gondoltok Espinosa véleményéről? Ez alapján tényleg megérdemelte a karakter a saját filmjét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.