Hirdetés

Morgan Freeman és Josh Hutcherson egy időutazós sci-fit hoznak együtt össze

|

A brit sci-fi író, E.C. Tubb történetén fog alapulni a 57 Seconds címen futó projekt.

Hirdetés

Josh Hutcherson három évadnyi időutazás után visszatér a zsánerbe, hogy a legendás Morgan Freemannel hozzák tető alá a 57 Secondsre keresztelt sci-fi filmprojektet. A Future Man egykori sztárja a Hulu sorozatában már mindent bemutatott, amit az időutazásról tudni kell, ám ezúttal egy egészen másféle megközelítésben kell megbirkóznia az időhurkokból fakadó paradoxonokkal.

Hirdetés

A brit író, E.C. Tubb történetén alapuló 57 Secondsben egy Franklin Fausti (Hutcherson) nevű tech blogger a tech guru Anton Burrell-lel (Freeman) interjúzhat, aki a találkozót követően elejti a gyűrűjét. Erről az ékszerről aztán kiderül, hogy a birtokosa 57 másodperccel képes visszamenni az időben, amit Franklin előszeretettel fog használni, hogy a nővére haláláért felelős gyógyszeripari céget tönkre tegye. Ám az egyéni bosszú hamarosan nem várt következményekkel jár, ami az egész emberiségre is kihatással lesz.

Hutcherson egyébként 2017-ben szerepelt utoljára mainstream filmben, úgyhogy sok tapasztalattal és talán egy egészen más világnézettel térhet vissza ebbe a műfajba. A 57 Secondst Rusty Cundieff fogja rendezni, a szkriptet pedig Macon Blair jegyezte.

Jöhet egy újabb időutazós sztori Hutchersonnal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.