Hirdetés

Mozinetes filmeket díjaztak a 9. Jameson CineFesten!

|

Szombaton hirdették ki a sokak által legjobb magyarországi filmfesztiválnak mondott miskolci 9. Jameson CineFest nyerteseit, ahol mindkét Mozinet által forgalmazott alkotás díjban részesült.

Hirdetés

A Mindenki a mennybe megy-gyel  (16) először a Berlini Filmfesztiválon találkozott a közönség, majd később a Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb román filmnek járó díjat és a Szarajevói Filmfesztivál fődíját. A román újhullám jeles képviselője, Radu Jude (A legboldogabb lány a világon) személyesen kísérte el művét a fesztiválra, mely végül a patinás FIPRESCI-díjban (a Nemzetközi Kritikusok Szövetségének elismerése) részesült. A Mindenki a mennybe megy október 18-tól látható országos moziforgalmazásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.