Hirdetés

Mozizz a szabad ég alatt - teraszmozi a Corvin tetején

|

Újabb eseménysorozattal bővül a Corvintető programkínálata, ugyanis a Budapest RoofTop Cinema csapata ezen a helyszínen tart vetítést júliustól kezdve hétfő esténként.

Hirdetés

A Blaha Lujza téri Corvintető tetőterasznál nem is találhattak volna alkalmasabb helyet a szabadtéri filmvetítésekre, amit július elsejétől kezdve hétfőnként élvezhetünk teljesen ingyenesen. A legelső alkotás, amit bemutatnak, az David LaChapelle Rize című klasszikusa, a Rize lesz, míg egy héttel később Nicolas Winding Refn nagysikerű drámája, a Drive lesz látható. Az előadások pontban este fél 10-kor kezdődnek, a helyek érkezés sorrendjében fogallhatóak. A vetítések a teraszon természetesen ingyenesek (akciós italokkal, hűsítőkkel, pattogatott kukoricával), ám ha a kilátóból, négy méterrel feljebb néznéd a vetítést, 3000 forintot kell érte fizetned, amit teljes egészében le is fogyaszthatsz. A helyfoglalás az info@corvinteto.hu címen keresztül történik, érdemes az esemény Facebook oldalát is megtekinteni. Jó szórakozást kívánunk, további részletek a folytatásban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.