Hirdetés

Kevin Smith ennek a DC gonosznak adna saját filmet

|

A Shop-stop, a Dogma és a Jay és Néma Bob visszavág filmek rendezője nemrég elárulta, hogy Batman melyik ikonikus ellenfelének képzelne el egy eredetfilmet.

Hirdetés

Noha a hősökkel is foglalkozik eleget a Warner-DC páros, a gonoszokat sem hagyják parlagon. A Suicide Squad már bemutatkozott, de jelenleg pedig több projektjük is folyamatban van: jöhet a Suicide Squad 2, elvileg kapunk több Joker filmet (egyet Jared Letóval, egyet Joaquin Phoenix-szel), több Harley Quinn mozit (egy közös filmet Birds of Prey címmel és állítólag egy közöset Jokerrel), Black Adam is beköszön valamikor, ott lebeg a levegőben Lobo külön története, valamint ne feledjük a Deathstroke tervezetet sem, amely elvileg még nem halott. 

Hirdetés

Ezt még felsorolni is sok volt, azonban Kevin Smith (Shop-stop, Képtelen képregény, Dogma, Jay és Néma Bob visszavág) még bővítené a sort legalább egy névvel. Az ismert rendező a saját bejáratú podcastjánek (Fat Man on Batman) Comic-Conos részében válaszolt arra a kérdésre, hogy melyik DC gonosz érdemelne saját filmet. Smith először azzal viccelt, hogy mivel már folyamatban van 96 különböző Joker projekt, nyilvánvalóan nem a Bűn Bohóc Hercege, ellenben Batman nemezisei közül szívesen adna esélyt Mr. Fagynak (Mr. Freeze). Szerinte Dr. Victor Fries a kánon egyik legegyszerűbb alakja, aki mégis a képregények egyik legtragikusabb, Shakespeare-i szintű gonosztevőjévé válik, így az ő önálló filmjét látná a legszívesebben, bőven van hozzá minőségi alapanyag. 

Mr. Fagyot eddig talán legjobban a kultikus státusznak örvendő Batman - A rajzfilmsorozat, valamint a Batman: Arkham játékok tudták bemutatni, de még a sokat ekézett, Joel Schumacher által rendezett Batman és Robinban is átjön Arnold Schwarzenegger alakításán keresztül is a karakter tragikus háttere. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.