Hirdetés

Mundruczó Kornél legújabb filmjének Blake Lively lesz a főszereplője

|

Újabb izgalmas projekt elé néz a rendező.

Hirdetés

Mundruczó Kornél az utóbbi filmjeivel mintha rendre törekedett volna arra, hogy folyamatosan újradefiniálja saját magát és feszegesse a határait. Legutóbbi nemzetközi, szakmai sikere a Pieces of a Woman volt, melyben arról mesélt Vanessa Kirby és Shia LaBeauf főszereplésével, hogy egy házaspár miken megy keresztül újszülött gyermekük elvesztésekor. Azóta készített egy kisebb filmet társadalmi sebekről (Evolúció), most pedig éles váltással műfajt vált és sci-fit tervez rendezni. 

Hirdetés

Következő filmje a Proxy, amely a közeljövőben játszódik és egy olyan, súlyos balesetet túlélt nőről szól, akinek tudata egy bioszintetikus testben ébred újra. A főszereplő nőt fogja megformálni Blake Lively, akit többek között A zátony, a Tolvajok városa, az Egy kis szívesség, valamint a Ritmusszekció című filmekben láthattunk.

A film a Hyde Park, az Endeavor Content, illetve Aaron Ryder produceri felügyelete alatt fog készülni, magát a projektet pedig majd februárban fogják a Berlinalén megmutatni az Európai Filmpiacnak. További részletek egyelőre ismeretlenek, így az is, hogy a színésznőn kívül kit láthatunk még a filmben és mikorra tervezik a bemutatót. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.