Hirdetés

Ekkor jön a Hold és a Warcraft: A kezdetek rendezőjének új filmje

|

Az Altered Carbon után újabb ígéretes sci-fivel erősít a Netflix, csakhogy míg az sorozatnak készült, addig a Mute filmként debütál: ez lesz a Holdat, a Forráskódot és a Warcraft: A kezdeteket jegyző Duncan Jones újdonsága.

Hirdetés

A 2016-ban bemutatott Warcraft: A kezdetek nem teljesen azt hozta, amit már régóta várunk a játékadaptációktól, ám több szempontból is egy jó alkotás lett, mely miatt érdemes lehet a folytatásra. De csak akkor, ha ismét Duncan Jones rendezi, ám erre valószínűleg várnunk kell, hiszen a rendező most egy régóta dédelgetett projektét valósította meg a Netflixnek hála. 

Hirdetés

A Mute névre keresztelt alkotás ugyanabban az univerzumban játszódik, mint Jones 2009-es kultikus munkája, a Sam Rockwell főszereplésével készült Hold. A "sci-fi Casablancának" titulált film történetben Berlinben járunk, negyven évvel a jövőben. Leo Beiler (Alexander Skarsgard) egy néma csapos, akinek egyetlen öröme az életben a gyönyörű barátnője, Naadirah (Seyneb Saleh), aki azonban hirtelen eltűnik. Miután Leo a keresésére indul a város mélyére, egy furcsa amerikai sebészpárossal (Paul Rudd és Justin Theroux) hozza össze a sors, akik az egyetlen nyomnak tűnnek a nő megtalálásában. 

A roppant ígéretes film a Netflixen fog megjelenni, méghozzá február 23-án - jelentette be Jones a Twitterjén keresztül. Mi már alig várjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.