Hirdetés

Bejelentették a My Hero Academia ötödik évadát

|

A negyedik szezon fináléja után megerősítésre került az, ami egyértelmű volt.

Hirdetés

Korábban már kifejtettük, hogy miért zseniális a Kohei Horikoshi mangája alapján készült Boku no Hero Academia, avagy My Hero Academia (magyarul Hősakadémia) című anime, hiszen kiforgatja a világon egyre népszerűbbé váló szuperhős zsánert és teszi mindezt minőségi módon, valamint olyan karakterekkel, akikkel azonosulni tudunk. Azóta a rajongók nem csupán a 4. évad elindulásának örülhettek, hanem annak is, hogy a VIASAT 6-on magyar szinkronnal is elrajtolt a sorozat, amelyet most megfejel egy boldog, ám egyértelmű bejelentés is. 

Hirdetés

A minap ért véget ugyanis Japánban a My Hero Academia negyedik évada (ne aggódjatok, nem spoilerezünk!), a finálét követően pedig levetítettek egy teasert a készítők, amellyel arra hívták fel a figyelmünket, hogy jön az ötödik évad, valamint rejtélyes módon arra is utaltak, hogy valami új ébredezik. Bár a megjelenési dátumot nem jelentették be, arra mindenképpen hasznos volt a nyúlfarknyi ízelítő, hogy megnyugtassa a rajongókat a folytatást illetően.

Mindenképp írjátok meg, hogy ti láttátok-e már a My Hero Academia negyedik évadát, és amennyiben igen, hogy tetszett. Ha esetleg keresnétek további tartalmakat, akkor nézzetek rá a My Hero: One's Justice vagy a Jump Force videojátékokra is (előbbi teljesen Dekuékra fókuszál, utóbbi viszont számos anime-karakterre), de ne számítsatok túl sok mindenre egyiktől se. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.