Hirdetés

BRÉKING: Hamarosan magyarul is nézhető lesz a My Hero Academia!

|

Egy újabb népszerű anime kapja meg végre a jól megérdemelt magyar szinkronját.

Hirdetés

Az elmúlt években a hazai anime rajongók nem igazán voltak elkényeztetve a kereskedelmi csatornák által, hiszen az Animax 2014-es megszűnése után a minőségi animékre vágyó közönség lényegében magára maradt. Persze a sötét idők nem tartottak örökké, azóta jó néhány anime kapott magyar szinkront, azonban ezek közül talán egyik sem vert akkora hullámot, mint amekkorát a Boku No Hero Academia fog hamarosan. 

Hirdetés

Igen jól olvastátok, magyar szinkront kap az angolul csak My Hero Academia néven futó anime, amely a Viasat 6 műsorán lesz látható - számolt be az exkluzív információról nemrég a ToonSphere Magyarország. Az eredetileg 2014-ben megjelent mangából 2016-ban a Bones stúdió készített animét, ami időközben már a negyedik évadát fogja taposni, ennek a bemutatója 2019. október 12-én lesz Japánban. Mi természetesen az eddig napvilágot látott 63 epizódot fogjuk először megkapni Hősakadémia címmel, melynek a szinkronmunkálatai már javában folynak, így feltehetőleg már csak napok kérdése, hogy a Viasat 6 mikor jelenti be hivatalosan is a premier pontos időpontját. 

Szereposztás és szinkronstáb:

Midoriya Izuku - Ungvári Gergely
Bakugo Katsuki - Timon Barna
Iida Tenya - Fehér Tibor
Uraraka Ochako - Pekár Adrienn
Todoroki Shoto - Hamvas Dániel
All Might - Sarádi Zsolt
Aizawa Shota - Dolmány Attila
Asui Tsuyu - Hermann Lilla
Mineta Minoru - Berkes Bence
Hangszóró Mike (Present Mic) - Seder Gábor
Nezu igazgató - Bartucz Attila
Mt. Lady - Gulás Fanni
Fatörzs Kamui (Kamui Woods) - Barát Attila

Magyar szöveg: Móricz Dorina
Gyártásvezető: Bartucz Attila
Szinkronrendező: Gulás Fanni
Produkciós vezető: Balog Gábor

Megrendelő: Sony Pictures
Szinkronstúdió: Balog Mix Stúdió

Ti tesztek majd egy próbát a szinkronos változattal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.