Hirdetés

My Hero Academia - zseniális lett az egyik főcímdal magyarul

|

Ha ilyen minőségben készülne el az anime sorozat szinkronos változata is, azt imádnánk.

Hirdetés

Egy-két kivételtől (például ilyen a Dragon Ball Super is) eltekintve évek óta nem találkozhattunk leszinkronizált anime sorozattal a magyar médiában, és bár a szinkront nem igazán kedvelők úgy gondolják, hogy nincs is rá szükség, sokan azért szívesen néznék továbbra is magyarul kedvenc japán sorozataikat. Annál is inkább, mivel a szomszédos országokban tucatjával adják le ezeket a szériákat a saját nyelvükön, nálunk azonban ez rendre elmarad - persze tisztelet a kivételnek.

Hirdetés

Egy ügyes és kreatív csapat például a legnépszerűbb animék főcímdalaihoz készítenek magyar változatot és ezt igencsak fülbemászóan teszik. Az AFHungary olyan klasszikus animék openingjein dolgozott már, mint a Dragon Ball, a Bleach, a One Piece vagy a Naruto, most pedig az elmúlt pár év legsikeresebb anime sorozatának, a My Hero Academia (Boku no Hero Academia) első openingjét dolgozták fel, aminek a címe: A Nap. A szöveget Burák Ádám írta, előadja Rudi. Hallgassatok bele, érdemes. 

Ha szeretnétek a csapattól többet is hallani, szabaduljatok rá a csatornájukra, a Toonsphere Magyarországnak pedig köszönjük, hogy felhívta a videóra a figyelmünket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.