Hirdetés

Nagy felbontásban - Az acélember, Másnaposok 3 stb. képek

|

Rögtön hét film képkockáit nézhetitek meg nálunk nagy felbontásban, ami annyit tesz, hogy nem kell aggódnotok, még a legapróbb hiba is látható a hősnő bájosnak hitt pofiján.

Hirdetés

A képekre kattintva élvezhetitek a teljes méretet!

Másnaposok 3 (magyar dátum: május 30.) Cast: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helmes, Justin Bartha, Ken Jeong, Jamie Chung, John Goodman. Megjegyzés: nagyon rá kell kapcsolnia Todd Philips rendezőnek, ha azt akarja, hogy ne vasvillákkal és égő fáklyákkal felszerelkezett tömeg várja a rezidenciája előtt, ugyanis az első előzetes 2 poénon kívül érdektelenséget váltott ki a szerkesztőségből. Más is volt vele így?

Az acélember (magyar dátum: június 20.) Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Russle Crowe, Kevin Costner, Michael Shannon, Laurence Fishburne, Diane Lane. Megjegyzés: Zack Snyder látványa találkozik Christopher Nolan zsenialitásával, amit Hans Zimmer dallamai kísérnek... ilyen lehet a mennyország!

A nagy Gatsby (magyar dátum: május 16.) Cast: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Joel Edgerton, Carey Mulligan. Megjegyzés: mikor veszik már észre, hogy DiCaprio Oscar-érett?

The Conjuring (külföldi dátum: július 19. ) Cast: Patrick Wilson, Vera Farmia, Ron Livingston. Megjegyzés: A Fűrész alkotójának új horrorja.

Getaway (külföldi dátum: augusztus 30.) Cast: Ethan Hawke, Selena Gomez.

Itt a vége (magyar dátum: augusztus 22.) Cast: Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Rosamund Pike. Megjegyzés:a Haláli hullák hajnala, a Scott Pilgrim a világ ellen és a Vaskabátok alkotóitől. A szórakozás garantált!

Evil Dead (külföldi dátum: április 5.) Cast: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas. Megjegyzés: Sam Raimi 1981-es klasszikus horrorjának feldolgozása.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.