Hirdetés

Nagy meglepetésre számíthatunk az Amerika Kapitány 3-ban

|

Azt már tudjuk, hogy Sólyomszem (Jeremy Renner) szerepet kaphat a folytatásban, de Anthony Russo rendező szerint sokkal nagyobb meglepetésre számíthatnak a nézők.

Hirdetés

Szóval az új film Chris Evans Kapitányos napjainak végét jelentheti? "Az a nagyszerű a Marvel univerzumban, hogy akárcsak a kiadott tartalmak száma, maga a világ is hatalmas és minden kapcsolatban áll mindennel. A karaktereknek meglesznek a magas és mélypontjaik, hogy úgy mondjam, aztán pedig átadják a stafátát más hősöknek. Ahogy a filmes univerzum is halad előre, egyre világosabbá válik, hogy ez a világ is kezdi felvenni ezt a mintát." 

Egyenlőre annyit tudunk, hogy a Bosszúállók: Ultron kora után Evans szerződése már csak két filmre vonatkozik. Illetve az is világos, hogy a képregényekben a Tél katonája (Sebastian Stan) és Sólyom (Anthony Mackie) már vették át a Kapitány helyét.

Mivel Russo lezárná a jelenlegi Amerika Kapitányos történetszálat, és új színész kezébe adná a pajzsot, valószínűleg Evansot még látni fogjuk egy Marveles filmben mielőtt az Amerika Kapitány 3-ban valaki leváltaná a szuperhős szerepből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.