Hirdetés

Nagy meglepetésre számíthatunk az Amerika Kapitány 3-ban

|

Azt már tudjuk, hogy Sólyomszem (Jeremy Renner) szerepet kaphat a folytatásban, de Anthony Russo rendező szerint sokkal nagyobb meglepetésre számíthatnak a nézők.

Hirdetés

"Még nem mondhatom el, hogy ki fog szerepelni a filmben, de azthiszem a rajongók ki fognak borulni, amikor meghallják." -újságolta a rendező, hozzátéve, hogy a Marvel szuperhőseivel az a cél, hogy egy-egy kerek egész trilógiát hozzanak létre. "Ahhoz, hogy a történetmesélés megfelelő legyen, szükséged van egy kezdetre, egy középpontra és egy befejezésre. Ez az a természetes ív amit mindannyian végig követünk a narratíva során." Russo egy leköszönő karakter lehetőségéről is beszélt, amiről a folytatásban, kissé SPOILEResen, mindent megtudhattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.