Hirdetés

Nagyláb sztori a Lionsgate kezében

|

Bizony, egy amerikai legenda kel életre a vásznon thriller formájában. Öt fiatal fog az életben maradásért küzdeni, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy az Ideglelés rendezője dirigálta az előkészületeket.

Hirdetés

 A Twittert elárasztották a rajongói üzenetek a premiervetítést követően, amiben javarészt arról számoltak be, hogy mennyire is verte őket ki a víz a vetítés alatt. A filmben szokás szerint ismeretlenebb színészek kaptak helyett: Roger Edwards, Madison Burge, Brian Steele, Denise Williamson és Samuel Davis élet-halál küzdelmét láthatjuk majd. Miután a Lionsgate támogatását ígérte, Sánchez a következőket nyilatkozta:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a Lionsgate tehetséges csapatával dolgozhatok együtt. Már így is remek közös történelmünk van és ők tényleg megértik az Exists-et, valamint látják azt a lehengerlő lehetőséget, amit egy Nagyláb reboot képviselni tud egy új generáció számára."

Jane Fleming, aki segített a film elkészítésében Mark Ordesky, a Haxan Films és a Court Five közreműködésével, a következőket mondta:

"Különösen örömteli, hogy el tudtuk adni a művünket az SXSW-n Austin-ban, ami olyan közel van Bastrop, Texas-hoz, ahol az Exists-et forgattuk egy elképesztően tehetséges Texas-orientált stábbal és színészekkel. Várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a Lionsgate-tel, hogy Ed látomását eljuttassuk a tömegekhez."

Az Exists még 2014-ben meg fog jelenni, úgyhogy a horror szerelmeseinek újabb taggal bővült a listája idénre!


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.