Hirdetés

Nagyláb sztori a Lionsgate kezében

|

Bizony, egy amerikai legenda kel életre a vásznon thriller formájában. Öt fiatal fog az életben maradásért küzdeni, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy az Ideglelés rendezője dirigálta az előkészületeket.

Hirdetés

Az SXSW fesztivált a hétvégén rendezték meg és így nem meglepő módon előbújtak olyan filmek, amikről ezelőtt valószínűleg az emberek java nem is hallott, hogy készül. Az éjféli premier után úgy néz ki, hogy a csak "Exists" (az angolul nem-tudóknak ez nagyjából annyit tesz, hogy "Létezik", de a címfordítók ezt nem fogják ennyiben hagyni ne aggódjatok) névre hallgató filmet a Lionsgate a szárnyai alá veszi. A valaha elképesztő névszerűségnek örvendő Eduardo Sánchez neve mára már megkopott, de most újra be akarja bizonyítani, hogy képes megismételni azt a bravúrt, amit az Ideglelésben (The Blair Witch Project) sikerült megcsinálnia. Akik esetleg nincsenek otthon ebben a témában, azoknak érdekesség jelleggel mondom, hogy anno Sánchez teremtette meg a már említett filmmel a kézikamerás horror műfaját, amit azóta olyan sorozatok járattak igazán sikerre, mint a Paranormal Activity, a REC, a V/H/S vagy a Cloverfield és még sorolhatnám a "gyerekeket". És aki anno megjelenése körül látta az Ideglelést, az tudja, hogy milyen elvárásai legyenek az új Sasquatch-legendát feldolgozó filmmel szemben. Még több infó a Tovább után!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.