Hirdetés

Nagyszabású végső előzetes érkezett Az Öngyilkos Osztaghoz

|

Újabb kedvcsináló emlékeztet minket a nyár egyik legszórakoztatóbbnak ígérkező alkotására.

Hirdetés

Mostanában relatíve kevés szó esett a James Gunn rendezésében készült Az Öngyilkos Osztagról, de a vészesen közeledő augusztusi bemutatót figyelembe véve nem meglepő, hogy befutott a film utolsó nagy előzetese, amiben aztán mindenből és mindenkiből kijut: a fergeteges humor és a látványorgia mellett még egy kis drámából is.

Hirdetés

A kedvcsináló középpontjában Idris Elba Bloodsportja áll, akit láthatóan elsőként soroz be Amanda Waller (Viola Davis) a legújabb X-különítménybe. A drámai felütés után aztán beindul az őrült akció és szinte az összes fontos szereplő felbukkan a Belle Reve börtön rácsai mögül, akiket a történet szerint Dél-Amerikában, Corto Maltese szigetén vetnek be, hogy hatástalanítsák a Jotunheimet, a második világháborúból megmaradt létesítményt, ahol politikai foglyok bezárása mellett rejtélyes kísérleteket is folytattak. Egyelőre nem tudni, miért olyan fontos Waller számára ez a titkos laboratórium, de feltehetően köze lesz Starróhoz, aki a film főgonoszaként mutatkozott be már a korábbi kedvcsinálóban.

Az Öngyilkos Osztagot nálunk augusztus 5-én tervezik bemutatni a mozikban, és mint azt James Gunn nemrég megerősítette, 132 percen át élvezhetjük majd a blockbustert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.