Hirdetés

Nálunk is októberben jelenik meg Az acélember DVD és Blu-ray

|

Október 24-én jön Az acélember (16) 3D Blu-rayen, 3D Blu-ray steelbookban, egy különleges, S betűt formázó 3D gyűjtői fémdobozos változatban, valamint 2D-s Blu-rayen és DVD-n.

Hirdetés

A történet során Clark Kentnek önmagával és földönkívüli múltjával is szembe kell szállnia, amikor a Föld pusztító fenyegetés áldozatává válik. Supermant ezúttal Henry Cavill kelti életre, aki mellett feltűnik a négy Oscar®-díjra jelölt Amy Adams, az Oscar®-díjra jelölt Michael Shannon, Diane Lane és Laurence Fishburne, valamit az Oscar®-díjas Kevin Costner és Russell Crowe is.

A stúdió előzetes információja szerint az alkotók több, mint négy órányi extrával örvendeztetik meg a rajongókat a Blu-ray változaton; többek között kisfilmekkel a Superman mitológia karaktereiről, az akciókról, az elképesztő Krypton technikáról  –  a  fegyverekről és űrhajókról – valamint Superman elmúlt 75 évéről.

 

Zack Snyder a 300 és Az őrzők legendája rendezőjének legújabb filmjében, Az acélemberben  a tőle megszokott dinamizmus és lenyűgöző látványvilág érvényesül. A stábot Christopher Nolan erősíti, aki producerként és társ-forgatókönyvíróként is részt vett az alkotómunkákban, ezzel biztosítva a legendás Superman történetének még hitelesebb, és látványosabb éltre keltését.

A kétlemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray) és az egylemezes Blu-ray extrái (a lista még nem teljes):

Kisfilmek:

·         Erős karakterek, legendás szerepek
·         Akció a maximumon
·         A Krypton kütyüi
·         Superman 75 éve – animációs kisfilm

Az egylemezes DVD extrái:

·         A Krypton kütyüi
·         Superman 75 éve – animációs kisfilm

Az acélember a következő kiadványokban lesz elérhető:

·         1 lemezes DVD
·         1 lemezes Blu-ray
·         2 lemezes  3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray)
·         2 lemezes 3D Blu-ray steelbook (3D és 2D Blu-ray)
·         2 lemezes 3D Blu-ray gyűjtői fémdobozos változat (3D és 2D Blu-ray)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.