Hirdetés

Taika Waititi szerint a Thor: Love and Thunder egy őrült románcfilm lesz

|

Ahogyan azt a cím is sugallja.

Hirdetés

A tavalyi Comic-Conon derült ki, hogy a Ragnarökkel hatalmas sikert elérő Taika Waititi továbbra is marad a Thor-franchise élén, és ő rendezi meg a mennydörgés istenének negyedik kalandját is. A Love and Thunder alcímet kapó filmben ráadásul visszatér majd Natalie Portman is, aki immáron a női Thorként fog majd szerepelni (a film egy pontjától kezdve legalábbis). De hogy ezen kívül mire számíthatunk még, arról Waititi árult el néhány mondatot.

Hirdetés

A rendező egy interjúban nyilatkozott nemrég a filmről, amelyben elmondta, hogy annak ellenére, hogy tele lesz őrültségekkel a film, lényegében egy románcfilmet fog elkészíteni:

Szerintem nagyon jó lesz. A forgatókönyv most már lassan egy éve kész, és épp a napokban futottunk át rajta újra, hogy tovább tökéletesítsük. Annyit elárulhatok róla, hogy a jelenlegi formájában nagyon őrült, de egyben romantikus lesz a film. Mostanában ugyanis odavagyok a romantikus dolgokért. Szeretnék ebben a műfajban is alkotni, valami olyat csinálni, amit korábban még nem, vagy amivel idáig még nem foglalkoztam. Valami ilyesmibe szeretném most belevetni magam.

A filmben egyébként nem csak Hemsworth és Portman tér majd vissza, hanem a Tessa Thompson által életre keltett Valkűr is, sőt, a Galaxis őrzői is tiszteletüket tehetik majd a filmben. És ha ez még nem lenne elég, a hírek szerint maga Christian Bale alakíthatja a főgonoszt. Mi ez, ha nem sztárparádé? A Thor: Love and Thunder a jelen állás szerint 2022. február 11-én debütálhat a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.