Hirdetés

Otthonról is megnézhetjük Benedict Cumberbatch Frankensteinjét

|

Vagy a Ralph Fiennes nevével fémjelzett Antonius és Kleopátrát.

Hirdetés

A Londoni Nemzeti Színház kezdeményezése, a National Theatre at Home keretében bárhonnan a világon megtekinthetjük a teátrum egyes hírhedt előadásait, ugyanis csütörtökönként streamelik őket a YouTube csatornájukon keresztül, majd ezt követően még hét napig maradnak visszanézhetőek.

Hirdetés

Jelenleg William Shakespeare Vízkereszt, vagy amit akartok (Twelfth Night) című darabját nézhetik meg az érdeklődők április 30-ig, azonban ezt követően két olyan előadás következik, amelyek valószínűleg már jóval több embert megmozgatnak, már csak a színszek miatt is. Magyar idő szerint május 1-én, 20:00-kor például a Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange, Kódjátszma) és Jonny Lee Miller (Sherlock és Watson, Trainspotting) főszereplésével készült Frankensteint láthatjuk, amelyet nem kisebb név, mint Danny Boyle (Trainspotting, 28 nappal később, 127 óra, Yesterday) rendezett. Itt nézhetitek majd: 

Az angol felirattal ellátott, körülbelül kétórás Frankenstein-feldolgozást május 8-ig lehet bepótolni majd, ezt követően pedig Ralph Fiennes és Sophie Okonedo (Hotel Ruanda, A Föld után, Gyönyörű mocsokságok) alakításában láthatjuk Shakespeare egy másik művét, az Antonius és Kleopátrát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.