Hirdetés

Néhány fotó a Rush című Forma 1-es filmből

|

A képek alapján elég ígéretes filmnek tűnik a Rush című Formula 1-es film, amely James Hunt életét mutatja be. Chris Hemsworth alakítja James Huntot, Daniel Brühl pedig riválisát, Niki Laudát kelti életre Ron Howard filmjében.

Hirdetés

A Ron Howard rendezésében készülő Rush bemutatója 2013. Szeptember 20.-dikára esedékes Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Natalie Dormer, Daniel Brühl, 
Alexandra Maria Lara, Jamie Sives, Christian McKay és Rebecca Ferdinando szereplésével.


Chris Hemsworth karrierje elég durván beindult a Thor főszerepe után. A Hófehér és a Vadász című Hófehérke projektben ő volt a Vadász és a Steven Spielberg által készülőben lévő Robocalypse című filmben is ő kaphatja meg a főszerepet. A bemutatóig sajnos még sok idő van hátra, addig az Ayrton Sennáról készült dokumentumfilmet nyugodtan be lehet, sőt, be kell pótolni.

És íme a képek:

 

 

 

 

 

UPDATE: Itt a hivatalos logo:

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.