Hirdetés

Néhány fotó a Rush című Forma 1-es filmből

|

A képek alapján elég ígéretes filmnek tűnik a Rush című Formula 1-es film, amely James Hunt életét mutatja be. Chris Hemsworth alakítja James Huntot, Daniel Brühl pedig riválisát, Niki Laudát kelti életre Ron Howard filmjében.

Hirdetés

Ron Howard a Setét Torony elkészítése előtt hozza nekünk a Rush című filmet, ami az 1970-es években játszódik. Az osztrák Niki Lauda (Daniel Brühl) és az angol James Hunt (Chris Hemsworth) harcol a világbajnoki címért -a két F1 sztár, két igazán nagy név az autóversenyzés világából- és ekkor történik az a baleset Lauda-val, ami a Forma 1 leghíresebb szerencsétlenségei között tartják számon. A VB címet végül Hunt nyerte a egyetlen egy ponttal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.