Hirdetés

Nejem, nőm, csajom - Elkezdődött a forgatás

|

Elkezdődött Szajki Péter új filmjének, a Nejem, nőm, csajom című vígjátéknak a forgatása Óbudán. A film a rendező korábbi filmje, az Intim fejlövés „testvérfilmje" lesz .

Hirdetés


A film forgatókönyvírója, Vörös Adél a történetről elmesélte, hogy a négy főszereplő - Schell Judit (Csak sex és más semmi), Gubík Ági (Szinglik éjszakája), Lovas Rozi (Made in Hungária) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2) - egy szépségszalonban találkozik. Mindannyian egy szép este reményében szeretnének megszépülni; a film az ő meghökkentő magánéleti történeteiket meséli el, amelyek ugyanazon a napon játszódnak. A forgatókönyvíró továbbá azt is kiemelte, hogy stílusában hasonló szeretne lenni az Intim fejlövéshez, de humorában intenzívebb lesz. A további szerepekben feltűnik majd Kovács Patrícia, Fodor Annamária, Rudolf Péter, Stohl András, Schmied Zoltán, Mészáros Béla, Keresztes Tamás, Szikszai Rémusz és Thuróczy Szabolcs. 

Az alkotást huszonyegy napig forgatják majd Budapesten és december elejére tervezik a bemutatót.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.