Hirdetés

Mégsem a Bosszúállók forgatásán sérült meg Jeremy Renner

|

Nem Thanos tett keresztbe a Sólyomszemet alakító színésznek.

Hirdetés

Pénteken arról számoltunk be, hogy Jeremy Renner megsérült a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán és jelenleg mindkét kezét nehézkesen tudja mozgatni. Nos ennek a hírnek valójában csak a fele igaz. A félreértést a színésznek kellett tisztáznia, aki elmondta, hogy valójában a Tag című vígjáték munkálatai közben történt a baleset és nem a Marvel következő csapatfilmje során.

Hirdetés

Friss nyilatkozatában Renner elmesélte, hogy mennyire frusztráló tud lenni egy ilyen félretájékoztatás mivel sokan keresték őt telefonon a hír miatt (feltehetően a Marveltől is) és tisztáznia kellett magát valami olyasmi miatt, amit nem is mondott. A színész nyilatkozatában csupán annyi hangzott el, hogy a legújabb filmje forgatása alatt tört el a keze és mivel a Végtelen háború még mindig forog az újságírók azt hitték, hogy arról beszél. Mint kiderült ennek valójában esélye sem lett volna, mert Renner még el sem kezdett dolgozni az új Bosszúállók filmen, ami azért is különös egy kicsit, mert már az év eleje óta zajlik a forgatás.

Fall down seven times...stand up 8! #fixedup #pushthrough

Jeremy Renner (@renner4real) által megosztott bejegyzés,

A Sólyomszemet immáron ötödjére életre keltő Renner továbbra is a Tag-en dolgozik és egyelőre nincs arról információnk, hogy mikor térhet vissza a Bosszúállók soraiba, de a színész elmondása szerint mindent megtesz a gyors gyógyulásért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.