Hirdetés

Nem akar akciósztár lenni a Mission: Impossible sztárja

|

Egy csapásra akciósztár lett Jeremy Renner, hiszen az egyik legfontosabb szerepet játssza Tom Cruise oldalán a Mission: Impossible: Fantom protokollban.

Hirdetés

A színészt legközelebb a Boszorkányvadászok című akció-horrorban láthatjuk, amely Jancsi és Juliska meséjének folytatása – sajátos módon. – Tizenöt évvel vagyunk az után, hogy a két testvér megölte a gonosz boszorkányt. Vagyis a tündérmesének meg a mézeskalácsnak vége, kezdődik a keserű felnőttkor, amikor a könyörtelen Jancsi és Juliska tűzzel-vassal irtja a banyákat mint hivatásos fejvadász. Ezért csöppentünk mi Gemma Artertonnal olyan hirtelen a produkcióba. Eredetileg ugyanis konszolidáltabb hősöket akartak, akiket az Alkonyat-sorozat valamelyik két sztárja alakít. Aztán változott a koncepció: Jancsi és Juliska sokkal keményebb figura lett, elvégre a gyilkolás a mesterségük, nem ülhetnek ki a patakpartra romantikázni. /Uip Duna Film/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.