Hirdetés

Nem akárki veheti kézbe a Creed harmadik részének az irányítását

|

Adonis nem teheti le a kesztyűt, sőt, talán az eddigieknél is nagyobb feladata lesz ezúttal.

Hirdetés

Hát persze, hogy két sikeres felvonás után az MGM trilógiává bővíti a Michael B. Jordan főszereplésével bemutatott Creedet, amiről hivatalosan egyelőre csupán annyit tudni, hogy ki írja a forgatókönyvét. Most azonban kiderülhetett a rendező személye is, és ha a Deadline nem téved, akkor a kamera előtt és mögött egyaránt hatalmas felelősség hárul majd rá.

Hirdetés

A már említett Michael B. Jordanről van szó, aki a Rocky-sorozat folytatásaként és spin-off-jaként elkészült filmekben a főszereplő Adonis "Donnie" Johnsont alakítja. Az első részt sikerre vitt Ryan Coogler, majd az őt helyettesítő Steve Caple Jr. után ezúttal a színész foglalhatja el a direktori széket, értesült a Deadline, ami egyúttal Jordan első rendezése is lenne.

Habár a kamera mögött még nem volt alkalma bizonyítani ilyen pozícióban, ez ne rettentsen el senkit, hiszen a színész mostanság egyre érdekeltebb a kulisszák mögötti munkálatokban. Példának okáért, a 2019-es A kegyelem ára esetében producerként tevékenykedett a főszerep eljátszása mellett, ráadásul nemrégiben derült ki az is, hogy a vezető produceri felügyeletében készül a DC Comicshoz tartozó Static Shock önálló filmje.

Mint az első bekezdésből kiderült, már a forgatókönyvíró is megvan Zach Baylin személyében, de hogy pontosan merre viszi majd a dráma irányát, arról még csak feltételezések sincsenek, mint ahogyan arról sem, hogy Sylvester Stallone is visszatér-e a harmadik részre. Rocky Balboa megformálója korábban azt nyilatkozta, hogy számára a második résszel véget ért a történet, de természetesen ebből még bármi kisülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.