Hirdetés

Nem csak folytatódik, de sorozatként is visszatér A nemzet aranya

|

Nicolas Cage kalandfilmjének a rajongói okkal lehetnek boldogok.

Hirdetés

2004-ben érkezett meg a mozikba Jon Turteltaub és Nicolas Cage kalandfilmje, A nemzet aranya, amiben egy történész, Benjamin Franklin Gates ered a Templomosok kincsének nyomába. A kritikusoknál nem aratott túl nagy sikert a produkció, ám a maga hibáival együtt is egy kifejezetten szórakoztató kis filmről beszélünk, ami aztán egy folytatást is kapott három évvel később, Titkok könyve alcímmel. Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Disney felélesztette a filmsorozatot egy újabb folytatással, ám most bejelentették, hogy tévésorozat formájában is szeretnének friss lendületet adni a címnek.

Hirdetés

A készülő sorozat 10 részes lesz, ami egy új oldaláról szeretné majd bemutatni a franchise-t. A műsor producere az a Jerry Bruckheimer lesz, aki az eredeti filmet is megtámogatta még anno, ahogy Marianne és Cormac Wibberley írók is újból tollat ragadnak a sorozat kedvéért, míg a rendezői székbe Mira Nair (Katwe királynője) ül majd. Akik viszont biztosan nem térnek vissza, azok a már jól ismert karakterek, lévén a széria egy teljesen új színészgárdával fog dolgozni. A főszerepben Jess Morales lesz, a 20 éves fiatal lány, aki egy olyan kalandra adja a fejét, aminek során nemcsak elveszett kincsekre vadászik, hanem családjának titokzatos történetét is szeretné felfedni.

A castinggal kapcsolatban egyelőre nincsenek még hivatalos megerősítések, ám Bruckheimer elárulta, hogy a sorozat megtartja a filmek koncepcióját, viszont egy jóval fiatalabb színészgárdával. Eközben Jon Turteltaub, a két eredeti film rendezője már gőzerővel dolgozik Chris Bremner íróval a harmadik filmen. Nem csak Nicolas Cage tér vissza majd Benjamin Gates szerepében, de Diane Kruger és Justin Bartha mellett Harvey Keitel is újráznak szerepeikben. A nemzet aranya 3-at egyébként még 2008-ban lebegtették be először, ami számos szünettel és a hosszú fejlesztési idővel együtt is életben tudott maradni, és egyre inkább úgy tűnik, hogy lassan a mozikba is - de streamingre biztosan - megérkezik a szabadkőművesekkel és az Illuminatival fűszerezett kalandfilm újabb felvonása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.