Hirdetés

Nem feltétlenül kap majd folytatást az Örökkévalók

|

A héten debütáló új Marvel-mozi producere szerint nincs rajtuk nyomás, hogy rögtön folytatást készítsenek.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum filmeken és most már sorozatokon áthajló története garantálja azt, hogy a megismert karakterek ne csak önálló mozikat kapjanak, de törvényszerűen több részt is. Vasember egyenesen három epizódig jutott, Thor szintén (idáig), Doctor Strange pedig a második filmjére gyúr rá éppen - és még folytathatnánk a sort.

Hirdetés

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az Örökkévalók nem feltétlenül fog betagozódni eme trendekbe, legalábbis a film producere, Nate Moore szerint.

"A folytatás egyáltalán nem kötelező jellegű. Természetesen vannak ötleteink, hogy merre mehetnénk tovább, de nincs egy lefektetett szabály, hogy három részt kell elkészítenünk, melyekből ez lenne az első. Ha megnézed az Örökkévalókat, akkor élvezni fogod azt, és meg is fogod érteni azt. Úgy éreztük, hogy bőven akkora a történet, hogy egy zárt univerzumot hozzunk létre. Persze vannak ötleteink, hogy később hogyan kapcsolódhatnának be a fősodorba, de ebben a filmben 10 karakter mellett felbukkan Dane Whitman, az Égiek és a Deviánsok, és ezek mozgatása bőven elég volt számunkra."

Igencsak érdekes megszólalás ez Moore részéről egy olyan korszakban, ahol lassan már minden film annak reményében készül el, hogy majd érkezik hozzá egy folytatás, amit meg is kell ágyaznia. Nagy valószínűséggel azonban a bevételi adatok fognak perdöntő súlyossággal bírni egy potenciális folytatás sorsával kapcsolatban.

Amennyiben még vacilláltok, hogy napokon belül beüljetek-e az Örökkévalókra, olvassátok el a kritikánkat.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.