Hirdetés

Nem fogják digitálisan visszahozni Chadwick Bosemant a Fekete Párduc 2-ben

|

Cáfolásra került a régóta terjedő pletyka.

Hirdetés

Az elismert és tehetséges színész, Chadwick Boseman betegségben történő tragikus halála óta számos pletyka kering az interneten arról, hogy vajon mit is tervez a Marvel és Ryan Coogler rendező a Fekete Párduc folytatásával. A sok spekuláció egyike, hogy a stúdió állítólag digitálisan szeretné visszahozni a színészt, amivel azonban szinte biztos, hogy a rajongók mérhetetlen haragját sikerülne csak kivívniuk. Szerencsére ilyenről azonban szó sincs.

Hirdetés

Egy nemrégiben készített interjú során a Marvel Studios ügyvezető alelnökének, Victoria Alonsónak ugyanis lehetősége nyílt a Fekete Párduc jövőjéről is beszélni, amelyben azonnal cáfolta ezen híreszteléseket, és elmondta, hogy ez még csak meg sem fordult a fejükben. Alonso kifejtette, hogy még mindig időt szánnak arra, hogy gondosan kitalálják és előkészítsék azt a tökéletes történetet, amely Chadwick Boseman örökségét is tiszteletben tartaná, mint Wakanda hőse/királya:

Nem, csak egy Chadwick van, és ő már nincs köztünk. Királyunk sajnos elhunyt, és egy kis időt szánunk arra, hogy lássuk, miként térünk vissza a történethez. Alaposan át kell gondolnunk, mit és hogyan fogunk csinálni, és arra is nagyon ügyelni fogunk, hogy miként tartsuk tiszteletben nem csak Chadwick nevét és örökségét, de a franchise-t is.

Ti hogyan képzelitek el a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.