Hirdetés

Nem kapunk újabb eredettörténetet a The Batmanben

|

Matt Reeves megerősítette, hogy nem kell újra végigülnünk Martha és Thomas Wayne halálát.

Hirdetés

Bár a szemfülesebb rajongók már régóta sejtették, ezúttal Matt Reeves rendező tett pontot a közelgő The Batman film körül forgó egyik központi kérdésre, miszerint kapunk-e egy újabb eredettörténetet a Denevéremberről. A direktor az Esquire-nek adott interjújában zárta rövidre a témát.

"Nem. Túl sokszor láttuk már, túl sokszor mutatták már be. Tudtam, hogy ezt az utat mi nem választhatjuk."

Hirdetés

Reeves ezzel elejét vette a pletykáknak, melyeknek igazából nem volt semmi alapja, miután kiderült, hogy Batman második évébe fogja kalauzolni a nézőt az új film. Bár Luke Robertst castingolták Thomas Wayne szerepére, valószínűleg csak néhány emlékjelenet erejéig fogjuk őt látni.

Matt Reeves és a Warner Bros döntésére bizonyára ráhatással volt a Marvel legutóbbi Pókember rebootja, mely a hagyományokkal szakítva szintén mellőzte a szuperhős eredettörténetét - és a bevételi adatok jól mutatják, hogy ezt cseppet sem szenvedte meg sem a karakter, sem a film. Igazából pedig idő kérdése volt, hogy a DC-s animációs filmekhez hasonlóan az élőszereplős változatok is bátran merjenek önálló történeteket meséljenek el, előfeltételezve a karakter eredetének ismeretét a nézőktől. Márciusban kiderül, hogy jól gondolták-e ezt a készítők.

Ti örültök, hogy rögtön belecsap a lecsóba az új Batman-film?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.