Hirdetés

Batman és Macskanő kapcsolatára fókuszál a The Batman legújabb előzetese

|

Újabb betekintőt kaptunk a jövő év legjobban várt filmjéből.

Hirdetés

Nem véletlenül választották 2022 legjobban várt alkotásának az internet népe a Matt Reeves által rendezett, és Robert Pattinson által életre keltett címszereplővel fémjelezte The Batmant, hiszen az elmúlt pár előzetes olyan szintű sötét kalandot ígér, amelyet még talán nem láttunk a Denevérembertől. A Warner pedig nem szeretné, ha a premierig elülne a hype, ezért az ünnepek örömére megajándékozta a rajongókat egy vadiúj, teljes hosszúságú előzetessel, amely a két főszereplő karakterre, Batmanre és Macskanőre (Zoë Kravitz) fókuszál.

Hirdetés

A hivatalos szinopszis szerint Bruce Wayne két éve járja Gotham utcáit Batmanként, félelmet keltve a bűnözők szívében. Mivel csak néhány megbízható szövetségese - Alfred Pennyworth, James Gordon hadnagy - van a város korrupt hivatalnoki hálózata és nagy befolyással rendelkező emberei között, a magányos igazságosztó a bosszú egyedüli megtestesítője lett polgártársai körében.

A The Batman 2022. március 3-án debütál a hazai mozikban, melyben feltűnik még Colin Farrell Pingvinként, John Turturro Carmine Falcone-ként, Paul Dano Riddlerként, Andy Serkis Alfredként, Jeffrey Wright pedig Gordon felügyelőként lesz látható. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.