Hirdetés

Nem kizárt, hogy a vártnál hamarabb mozikba kerülhet a The Walking Dead-film

|

A sorozat egyik rendezője elszólhatta magát.

Hirdetés

Miközben az eredeti sorozat már célegyenesen közelít a lezárás felé, az AMC-nél továbbra sem mondtak le a The Walking Dead univerzumáról. Az első hírek még 2018 novemberében érkeztek a csatorna által tervezett mozifilmekről, melyekben a széria egykori főszereplője, Rick Grimes története folytatódik majd, méghozzá a Universal terjesztésében a nagyvásznon is. A projekt már csak a formátuma miatt is izgalmas, mindeddig azonban nem történt jelentős előrelépés, amiben persze a pandémia is alaposan közrejátszott.

Hirdetés

A közelmúltban a The Walking Dead hivatalos Twitter-oldala megkérdezte a közösségtől, hogy mit várnak a legjobban 2021-ben, amire a sorozat több epizódját is rendező Rosemary Rodriguez rövid, de annál érdekesebb választ adott. A filmes ugyanis retweetelte a Twitter-csatorna kiírását, és a következőt fűzte hozzá:

Hogy láthassam Rick Grimes-t a mozikban! #TWDFamily

Ez persze nem ér fel semmilyen hivatalos megerősítéssel arra vonatkozóan, hogy a tervezett mozifilm már idén bemutatkozna, de mindenképp érdekes és megfontolandó, hogy talán a rendező tud valamit, amit mi nem - elvégre a mostani körülmények között szinte lehetetlen megtippelni, mikor számíthatunk bármire is a gyöngyvásznon. Ami beindítja a fejünkben a vészjelzőt, hogy egyelőre el sem kezdődött a forgatás, és a főszerepben visszatérő Andrew Lincoln mellett a stáb is ismeretlen. Reménykedni persze szabad, de ahogyan azt az elmúlt évben mindenki megtapasztalta, mostanában egy szempillantást alatt változhat bármilyen elképzelés.

Korábban a The Walking Dead vezető kreatív producere, Scott M. Gimple annyit árult el, hogy mozifilm minőségű produkciót kapunk majd, ami a megszokottól teljesen eltérő irányba fogja elvinni a cselekményt. Robert Kirkman, a zombis univerzum alkotója pedig kimondottan úgy véli, hogy a produkció halasztása az ő malmukra hajtotta a vizet, mert így jóval több idejük volt mindent alaposan megtervezni. Remélhetőleg most már idő kérdése, hogy konkrétumokkal is szolgálni tudjanak, és esetleg meglepjenek minket egy 2021 végi bemutatóval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.