Hirdetés

Nem látjuk többé Jeremy Rennert Sólyomszemként?

|

Nemrég arról hallhattunk, hogy a Marvel új színészt állítana Thor szerepébe, mert Chris Hemsworth kevesli a bérét. Most felröppent a pletyka, hogy Rennert is lecserélik.

Hirdetés

A Marvel nem igazán szerti, ha a színészeik ócsárolják a filmjeiket, épp ezért valószínűleg már nem látjuk Hugo Weavinget és Mickey Rourkeot sem Marvel mozikban, annak ellenére, hogy több filmre szerződtek. Elég világos, hogy a Marvelnek nincs ínyére Renner interjúja, hiszen be sem került a Captain America: The Winter Soldier-be ami szinte minden eddigi SHIELD ügynököt felsorakoztat, mitöbb Kevin Feige, a Marvel fejese, és Joss Whedon, A bosszúállók rendezője, sem említett még semmit Sólyomszem jövőjével kapcsolatban. Azt tudjuk, hogy Whedon új szuperhősökkel akarja bővíteni A bosszúállókat, de ennek érdekében pár régi arcnak mennie kell és minden esély megvan arra, hogy Renner lesz az első. Talán Sólyomszem még támogatni fogja A bosszúállók 2 csapatát, de elég valószínű, hogy más fogja alakítani a kultikus karakter. Ha Renner már tényleg belefáradt a szerepbe, akkor nem is olyan nagy gond ez a csere, főleg a SHIELD sorozat közeledtével amiben az új Sólyomszem debütálhat.

Én minden esetre megértem Jeremy Rennert, de abban a maradék 10%-ban jól hozta Sólyomszemet, és nem bánnám, ha kapna még egy esélyt a Marveltől. Ti mit gondoltok?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.