Hirdetés

Nem látjuk többé Jeremy Rennert Sólyomszemként?

|

Nemrég arról hallhattunk, hogy a Marvel új színészt állítana Thor szerepébe, mert Chris Hemsworth kevesli a bérét. Most felröppent a pletyka, hogy Rennert is lecserélik.

Hirdetés

Még nem tudni pontosan, hogy mi lesz Hemsworthel, Scarlett Johanssonal és Chris Evansel, de az egyre biztosabbnak tűnik, hogy Jeremy Renner már nem tér vissza Sólyomszem szerepében. Az egész azzal kezdődött, hogy Renner azt nyilatkozta, hogy nem volt megelégedve a karakter szerepével A bosszúállókban: "A filmben 90%-ban nem azt a karaktert játszom akire aláírtam. Teljesen üres. Még azt sem mondhatjuk rá, hogy egy rossz fiú, hiszen mindent úgy tesz, hogy nincs is tudatánál. Mintha fogták volna a karaktert és egy robottal helyettesítették." (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.