Hirdetés

Nem lesz R-es a Deadpool-mozifilm

|

Vérszegény, PG-13 besorolású Deadpool-filmnek nézünk elébe.

Hirdetés

Búcsút inthetünk tehát a vérnek, a durva humornak, az esetleges káromkodásoknak. Meg is lepődtem volna mondjuk, ha a Fox tökös annyira, hogy egy erőszakosabb verzióját tegye le az asztalra, de Rob Liefeld szerint a stúdió csak úgy adott zöld utat a projektnek, ha PG-13 lesz. Ezt nézve pedig a forgatókönyvírók (Rhett Reese és Paul Wernick) úgy igyekeztek alakítani a film menetét, hogy egyrészt eleget tegyenek a stúdió elvárásainak, másrészt pedig, hogy azért ne veszítsék el a dolog lényegi részét.

A tévhitekkel ellentétben egyébként Liefeld szerint eleve nem is volt olyan, hogy ez a film R-es lesz, szóval már a kezdetektől ebben gondolkodtak és nem kellett erre vonatkozólag durvább változtatásokat eszközölniük a cuccon.

A film 2016-ban kerülhet mozikba, a rendezői székben Tim Miller fog helyet foglalni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.