Hirdetés

Mi az, ami nem maradhat ki a Han Solo filmből?

|

Ha igazak hírek, akkor egy legendás űrhajó története is megelevenedhet majd Han Solo saját sztorijában.

Hirdetés

Bár még egyelőre a Zsivány Egyest várja minden Star Wars rajongó, azért a Han Solo-spinoffról is csepegtetnek néha egy kis infót. Nemrég az derült ki, hogy Han barátját, Lando Calrissiant Donald Glover játssza majd (kedvenc csempészünket már rég becastingolták Alden Ehrenreich személyében), most pedig a sztoriról is kering egy-két részlet a világhálón.

Hirdetés

Azt már tudni lehetett, hogy az egyelőre még címét kereső film tíz évvel azelőtt fog játszódni, hogy Han Solót összehozta a sors Luke Skywalkerrel. Ez a történet pedig úgy tűnik, Han ikonikus űrhajójáról, az Ezeréves Sólyomról is elárul majd egyet s mást.

A Birodalom visszavágból tudjuk, hogy az Ezeréves Sólyom eredetileg Lando tulajdona volt, csak Han "annak rendje és módja szerint" elnyerte tőle. A legújabb pletykák azt ígérik, hogy Han saját filmjében erre a jelenetre is sor kerül majd, és megtudhatjuk, hogyan is került a Sólyom az ő tulajdonába.

Arra azonban, hogy kiderítsük pontosan miről is fog szólni a Han Solo film valamint, hogy valóban benne lesz-e az Ezeréves Sólyom elnyerésének története, még 2018. május 25-ig kell várnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.