Hirdetés

Nem Michael Bay rendezi a Transformers negyedik részét

|

Van egy jó, és egy rossz hírünk az elvakult Transformers fanoknak.

Hirdetés

Az eredeti hír:

Kiszáll a Transformers-franchise-ból Michael Bay. A rendező számára a hamarosan látható harmadik rész jelenti a koronát a szérián, és a továbbiakban más projektekkel szeretne foglalkozni. Az alakváltó robotokat gyártó Hasbro cég viszont abban érdekelt, hogy újabb Transformers-filmek készüljenek, ezért a sorozat nem ér véget, bár Bay korábban kételyeinek adott hangot. – A harmadik résznek nagyon ütős vége van, innen nehéz lesz felvenni a fonalat, de persze semmi sem lehetetlen – mondta tavaly nyáron, amikor elkészült a Transformers 3 forgatókönyve. A Hasbrónál ugyanakkor még azt sem zárják ki, hogy esetleg Bayjel folytatódik a sorozat – elvégre ő mondta, hogy semmi sem lehetetlen.

Köszönjük a UIP Dunafilmnek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.