Hirdetés

Nem Michael Bay rendezi a Transformers negyedik részét

|

Van egy jó, és egy rossz hírünk az elvakult Transformers fanoknak.

Hirdetés

A jó hír az, hogy lesz negyedik rész! A rossz pedig, hogy Michael Bay nem kíván már részt venni benne, mivel akadnak más projektjei, és úgy érzi megszületett a tökéletes adaptáció a harmadik résszel. Azonban a Hasbro-nak (az az a játékgyáros-Monopolis cég) vannak még tervei a sorozattal, így vagy agymossák, meg jól megverik Bay-t, vagy szükség lesz egy másik rendezőre. Halovány megérzéseim szerint se Francis Ford Coppola-ra, se Michael Bay-re nem számíthatunk ilyen téren, de hálisten valószínűleg Kovács István kedvelt magyar rendező sem lesz a projektben (bár érdekes lenne, mivé változna át Megatron, mivel annak idején még pisztoly volt).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.