Hirdetés

Nem unnak rá a magyarok Kincsemre

|

Hetedik hete vetítik a mozik Herendi Gábor legújabb nagyjátékfilmjét, a Kincsemet, amely már biztosan az utóbbi évek legnézettebb hazai mozifilmje lett.

Hirdetés

Március 16. óta vetítik a mozik megállás nélkül, naponta többször is a Kincsemet, Herendi Gábor legújabb nagyjátékfilmjét, és úgy tűnik, hiába lett meg múlt héten a 300 ezredik néző, Kincsem lendülete megállíthatatlan.

Hirdetés

A hosszú hétvégének is köszönhetően az elmúlt négy napban 20 ezernél is többen ültek be a Kincsemre, hogy lássák Nagy Ervin és Petrik Andrea remekül működő párosát.  A magyar csodalóról szóló filmre így már összesen 332 167-en váltottak jegyet, ezzel pedig 440 millió forintos bevételnél tart.

A nemrég debütált új magyar krimi, A tökéletes gyilkos nagyon rosszul nyitott, csak 1601 ember váltott jegyet a László Zsolt főszereplésével készült alkotásra. A hétvégi nézőszámban pedig hiába előzi Kincsemet a Halálos iramban 8., összesítve még mindig a csodaló az első, hiszen a száguldók eddig "csak" 298 ezer nézőt vittek a mozitermekbe.

Forrás: Fórum Hungary és UIP Duna Film

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.