Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Nem vagyok sorozatgyilkos filmváltozatára! (Lezárva)

|

Június 28-án mozikba kerül a Dan Wells bestsellere alapján készült Nem vagyok sorozatgyilkos című thriller, amely érdekes lehet a mű rajongóinak is, valamint azoknak is, akik nem még nem ismerik. Nézzétek meg velünk!

Hirdetés

A Nem vagyok sorozatgyilkos Dan Wells azonos című könyvsorozatának első részéből készült. Főszereplője John Cleaver, egy fiatal srác, akinek erős szociopata hajmai vannak. John terápiás kezelésre jár, hogy elfojthassa magában a gyilkos késztetéseket, és egy sajátos szabályrendszer szerint él. John azonban olyan helyzetbe kerül, hogy kénytelen szépen sorban minden szabályát megszegni. A kisvárosban, ahol él, ugyanis egy brutális sorozatgyilkos kezdi szedni áldozatait. Amikor a fiú rájön, hogy ebben a természetfelettinek is benne van a keze, tervet eszel ki a démon megállítására.

Hirdetés

Június 28-án végre a hazai mozik is bemutatják a Nem vagyok sorozatgyilkos filmváltozatát, amelynek főszerepében Max Recordsot (Szélhámos fivérek, Ahol a vadak várnak) láthatjuk, de feltűnik mellette többek között a Vissza a jövőbe filmek Dokija, Christopher Lloyd is. Ha szeretnétek premier előtt megnézni az adaptációt, akkor játsszatok a Puliwood és a Pannonia Entertainment Ltd. közös játékában, amelynek keretében öt páros belépőt sorsolunk ki a Nem vagyok sorozatgyilkos díszbemutatójára azok között, akik június 27, azaz szerda reggelig helyesen válaszolnak a kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik filmben NEM szerepelt Christopher Lloyd?

a, Vissza a jövőbe

b, Roger nyúl a pácban

c, A pénz boldogít

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "sorozatgyilkos" jeligével. A díszbemutató 2018. június 27-én este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.