Hirdetés

Nem valószínű, hogy elkészül az Alien 5

|

Nyár körül még rengeteget lehetett hallani a Chappie rendezőjének, Neill Blomkamp új projektjéről, az Alien ötödik részéről, de azóta nem csak egy másik Alien film előzetesén ámulhattunk, de hatalmas csönd is telepedett az Alien 5-re.

Hirdetés

Még 2015 elején látott napvilágot a hír, hogy a District 9, az Elysium és a Chappie rendezőjének legújabb filmje nem más lesz, mint az Alien 5. A munkálatok megkezdése során Neill Blomkamp koncepciós rajzait is megmutatta az interneten, viszont eközben Ridley Scott is serényen dolgozott a Prometheus folytatásán, ami akkortájt még Alien: Paradise Lost néven futott, de az új előzetest már Alien: Covenant címmel láthattuk.

Hirdetés

A Blomkamp-féle Alien 5-ben tervezték lezárni Ripley történetét, és a film leendő sztárja, Michael Biehn is nagyon magabiztosnak tűnt a film elkészítését illetően. Viszont néhány napja Twitteren kérdezték a rendezőtől, hogy mekkora az esélye annak, hogy elkészül az Alien 5. Neill Blomkamp röviden annyit írt vissza, hogy:

Kicsi.

Csak spekulálni lehet, hogy mi lehetett a fő ok, ami zátonyra futtatta a forgatást (ha tényleg nem készül el a film). Lehet, hogy a Ridley Scott féle Alien filmek árnyékában nem kockáztatták meg még egy Alien film leforgatását.

Ti megelégedtek az Alien: Covenanttal, vagy inkább örülnétek az 5. rész elkészülésének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.