Hirdetés

Nemzet Aranya 3 - Gond van a szkripttel (Update)

|

Nicolas Cage vitatott munkastratégiája ellenére is a legjobban foglalkoztatott színészek között van számon tartva, és a Nemzet Aranya trilógia eddigi két része valóban minőségi is volt.

Hirdetés

Update: Aki kicsit mélyebbre ásta magát, az rátalál arra, hogy készítők szerint mikre lehet számítani. Fontos viszont előre leszögezni, hogy mindezek két évvel ezelőtti információk, csak épp a válság odébb tolta az egész forgatást. Szóval, az első felvetés a Karib-tenger Kalózai negyedik részének fő témájára, a fiatalság forrására épülne, de ezt mindenki elvetette, mert hát minek egymás után két ugyanolyan film, nemde?
A másik ötlet már logikusabb lenne, és ez Jon Turteltaub rendező kedvence is. Eszerint Atlantisz lenne a kulcs a globális felmelegedés megakadályozásában, ezt pedig a Húsvét-szigetek körül kell keresni.
Persze megkérdezték a forgatókönyvírókat is, akiknek egy titokzatos amerikai indiáncsoportról, a roanoke törzsről készült folytatás jelentene csodákat. Mindez azért érdekes, mert egyikőjük sem említette meg azt a bizonyos oldalt, amit a második részben felbukkanó Elnökök könyve rejt.
Szóval valóban teljes a bizonytalanság, de legalább már mi, nézők is szűkíthetjük a kört, és persze kezdhetünk újabb szócsatákat váltani. Jut eszembe, mondtam már, hogy a Disney felhozta, majd minden ok nélkül elvetette az 51-es körzetet is? Persze mindezt csak hivatalosan... - Gameblade

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.