Hirdetés

Nemzet Aranya 3 - Gond van a szkripttel (Update)

|

Nicolas Cage vitatott munkastratégiája ellenére is a legjobban foglalkoztatott színészek között van számon tartva, és a Nemzet Aranya trilógia eddigi két része valóban minőségi is volt.

Hirdetés

Jerry Bruckheimer produceri felügyelete alatt mindenképpen szeretné vásznon látni a harmadik fejezetet is, de ehhez elengedhetetlen Nicolas Cage jelenléte, aki ezen pillanatokban is a Szelemlovas második részének forgatásán ügyködik. Arról nem is beszélve, hogy a forgatókönyv hiányosságai miatt (amelyet eredetileg Carlo Bernard és Doug Milo vésett papírra) újra kell azt írni, vagy ha azt nem is, egy alapos kipofozás ráférne - ezt maga Bruckheimer közölte és rendelte el. A szkriptet most Brian Koppelman és David Levien (Pókerarcok) csinosítgatja, hogy hamarosan elkezdhessék a munkát. A sztoriról egyébiránt szinte semmit nem tudni, ahogyan a többi szereplőről vagy bármilyen dátumról sem.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.