Hirdetés

Érkezik a Netflixes Death Note folytatása

|

Nem sok lóvét tettünk volna fel rá, de a Netflix mégis folytatni kívánja a tavaly bemutatott Death Note adaptációját.

Hirdetés

Persze nagy dobra egyelőre még nem verték, csupán egy várható Netflixes filmeket összefoglaló irományból került napvilágra a tény, hogy készülőben van a Death Note 2. A projektről mindössze annyi derült ki ezen felül, hogy egy új forgatókönyvíró, Greg Russo került a fedélzetre, de azt nem tudtuk meg, hogy Adam Wingard rendező visszatér-e posztjára.

Hirdetés

Ugyancsak kérdéses, hogy a szereplőgárda megmarad-e? Noha az eddigi információk alapján folytatásról beszélünk, sem Nat Wolff (Light Turner) sem pedig Lakeith Stanfield (L) nem remekeltek szerepeikben, hogy a köztük lévő, vagy inkább nem létező kémiáról ne is beszéljek. Egyedül Willem Dafoet tudnánk hiányolni a stábból, akinek orgánuma remekül passzolt Ryukhoz, a halálistenhez.

A 2017-es film egy cliffhangerrel ért véget, habár nem éppen olyannal, amit a Death Note rajongók különösebben látni szerettek volna. Ha a folytatás itt veszi fel a fonalat akkor akár már most temethetjük a második részt. Egy aprócska reménysugár azért akad, hátha sikerült felismerni az első rész hibáit és az új forgatókönyvírónak sikerül is kijavítania őket. Meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.