Hirdetés

A Netflixre jön az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

|

A streamingszolgáltató szerezte meg a sorozatgyilkos Ted Bundyról szóló film jogait.

Hirdetés

Otthonra talált az egyik leghíresebb sorozatgyilkos, Ted Bundy életrajzi filmje, az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. A The Hollywood Reporter oldala ugyanis a minap hozta le a hírt, hogy az idei Sundance Filmfesztiválon bemutatott alkotást a Netflix felületén tekinthetjük majd meg, akik az STX és a Lionsgate stúdiók elől halászták el a filmet 9 millió dollárért cserébe.

Hirdetés

A premier hivatalos időpontja továbbra sem került leleplezésre, azonban a Netflix várhatóan valamikor az ősszel teszi elérhetővé a filmet, amit majd néhány moziban is levetítenek, hogy elindulhassanak a jövő évi díjszezonban. A történet egyébként Bundy (Zac Efron) barátnője, Elizabeth Kloepfer (Lily Collins) szemszögéből fog megelevenedni, ám az igazi főszerepet természetesen az antagonista, Bundy fogja alakítani, akinek a nevéhez 35 bizonyított és 36 feltételezett gyilkosság köthető, amiket azonban az élete végéig tagadott.

A film Joe Berlinger rendezésében készült el, főbb szerepekben pedig látható lesz még Jim Parsons, Kaya Scodelario vagy éppen John Malkovich.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.