Hirdetés

Ő lehet a New Mutants ellensége, két új Marvel film dátumát tűzte ki a FOX

|

Mozgolódások történtek mutánsfronton, ugyanis a New Mutants friss információi mellett a stúdió két Marvel mozihoz is foglalt le dátumokat.

Hirdetés

El lehet kezdeni spekulálni, ugyanis az Exhibitor Relations értesülései szerint a 20th Century FOX két egyelőre cím nélküli Marvel film dátumát foglalta le, amik 2018. november 2-én és 2019. február 14-én érkezhetnek. Egyelőre még csak pletyka szintjén sem merült fel, hogy mit takarhatnak ezek a premierek, de nagy valószínűséggel a már biztosan érkező Deadpool 3 fedi valamelyiket, vélhetően az utóbbit. Egyéb lehetőségek közé tartozik valamilyen spin-off (mint a régóta tologatott Gambit), az X-Men: Apokalipszis folytatása, Josh Boone New Mutants mozija vagy esetleg a régóta várt X-Force. 

Hirdetés

Most már biztos, hogy 2018-ban három Marvel produkciót is kapunk a FOX kezei közül, hiszen korábban lefoglalták a 2018. március 2-át (ami gyanúsan a Deadpool 2 lehet) és ugyanezen év június 29-ét, amely vagy a New Mutants mozit vagy esetleg egy X-Men-t takar, de előbbire sokkal több esélyt látunk. Már csak azért is, mert a film forgatókönyve állítólag kész, jelenleg a casting zajlik és jövőre kezdetét veheti a forgatás. 

A ComingSoon.net egy elképesztő storyboard animációt osztott meg pont a minap Josh Boone közelgő adaptációjáról, ami megerősíteni látszik a fiatal mutánsok első főellenségének kilétét. Ez Demon Bear lehet, így pedig nagy eséllyel a "The Demon Bear Saga" történetet viszik valamilyen szinten vászonra. A karakter valójában egy óriási medve, aki a negatív emberi érzelmekből nyeri mérhetetlen erejét és képességeit - így egy kicsit mulatságosan hangzik a dolog, de higgyétek el, badass ez a maci. A jelentésből kiderült továbbá, hogy a Fox 2018 tavaszát pécézte ki magának, mint megjelenési dátum, ami a jelenlegi lehetőségeket figyelembe véve vagy az eddig Deadpool 2-nek gyanított március eleji, vagy a június végi dátum lesz. Ez teljesen reális és összhangban is van azzal a ténnyel, hogy valamikor 2017-ben kezdenék a forgatást. 

Ami a film tónusát illeti, úgy néz ki, hogy jelentősen eltér majd attól, amit az eddigi X-Men filmekben láthattunk. A ComingSoon úgy írja le a projektet, mintha "Stephen King találkozott volna egy John Hughes-stílusú horrorfilmmel," ami mindenképpen jó hír lehet számunkra. Megerősítették azt is, hogy Maisie Williams ("Trónok harca") és Anya Taylor-Joy (Split) a jelenlegi legesélyesebbek Wolfsbane és Magik szerepire, hozzátéve, hogy Nat Wolff ("Csillagainkban a hiba") pedig Samuel Zachary Guthrie, vagyis Cannonball lehet. Nézzétek meg kicsit feljebb az említett animációt, amiben Illyana Rasputin a.k.a. Magik és Lockheed, a sárkány a gigantikus Demon Bearrel néznek szembe.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.