Hirdetés

Ebben a filmben térhet vissza James McAvoy X Professzorként

|

Úgy tűnik, hogy elkezdhetjük tényként kezelni James McAvoy feltűnését a FOX-féle Marvel Filmes Univerzum egyik közelgő darabjában.

Hirdetés

Egyre csak gyülemlenek a friss információk Josh Boone készülő projektje, az X-Men: The New Mutants kapcsán. Sok rajongó kíváncsi rá, hogyan fog kapcsolódni a produkció az X-Men franchise-hoz természetesen azt leszámítva, hogy egy univerzumról beszélünk. Anya Taylor-Joy ("Széttörve") látszólag megadta nekünk a választ, ezzel megerősítve egy régóta tisztázatlan híresztelést: James McAvoy az új X-Men trilógia után visszatér, hogy X Professzorként segítse ügyükben a fiatal mutánsokat. 

Hirdetés

Taylor-Joy egyes feltételezések szerint Magik karakterét fogja életre kelteni a filmben, aki az utoljára a Deadpool filmben feltűnt Kolosszus húga. Bár a 20th Century FOX még nem kommentálta a hírt és egyetlen szereplőt sem erősített meg hivatalosan, úgy tűnik, hogy a színésznővel valóban zajlanak tárgyalások, mert igencsak képben van a készülő produkcióval. Legközelebb a hazai mozikban is hamarosan bemutatkozó Széttörve című alkotásban láthatjuk őt James McAvoy főszereplésével, most pedig nemcsak Charles Xavier feltűnését erősítette meg a New Mutants-ban, de beszélt a főgonoszról is. 

"Láttam a Demon Bear animációt. Elég jó. Nagy rajongó vagyok, úgyhogy szívesen lennék a része. Nem mondhatok sokat, de nagyon-nagyon szeretnék szerepelni benne. Azt hiszem, igen izgalmas lesz az idei év."

Láthatóan még nem szeretné biztosan elismerni, hogy csatlakozott a mozifilm stábjához, de szavai elég meggyőzően hangzanak. Végül pedig elhintette, hogy a Széttörve után ismét együtt osztozhat a képernyőn McAvoy-jal, csak ezúttal már mutánsok bőrében: 

"Úgy értem, szerintem James [McAvoy] már a része, nem?" 

Az új X-Men film állítólag idén tavasszal kezd forogni. Az azonos címet viselő képregény 1982-ben indult Chris Claremont és Bob McLeod jóvoltából, a történet pedig egy csapat tizenéves mutáns hőssé válását követte nyomon. Egyelőre tisztázatlan, hogy pontosan kik fognak visszaköszönni az élőszereplős feldolgozásban, de nemsokára biztos számíthatunk információk tömkelegére. Anya Taylor-Joy és James McAvoy mellett pletykálják egy ideje Maisie Williams ("Trónok harca") és Nat Wolff ("Csillagainkban a hiba") feltűnését is Wolfsbane és Cannonball szerepeiben.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.