Hirdetés

Nézd meg premier előtt a DreamWorks új animációs filmjét!

|

A Shrek, a Kung Fu Panda és a Madagaszkár filmek készítőinek újdonsága június 29-től nézhető a hazai mozikban, de ti már előbb beülhettek rá családostól.

Hirdetés

A DreamWorks Animation számos közkedvelt karakterrel ajándékozta már meg a filmrajongókat, legújabb szereplőivel a gimis életbe kalauzol el minket: a középpontban egy félénk és beilleszkedni próbáló tinédzser, Ruby Gillman áll, aki felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek királyi családjának tagja, és nagyobb dolgokra rendeltetett, mint gondolta volna. Krákenek és sellők évszázados harcába csöppenünk bele, miközben az is legalább ilyen fontossá válik, hogy főhősünk elfogadja magát. 

Kirk De Micco és Faryn Peral (Croodék, Az életteli Vivo) rendezésében többek között olyan színészek szólaltatják meg a karaktereket az eredeti változatban, mint Toni Collette, Jane Fonda és Will Forte. 

Hirdetés

A Ruby Gillman, tinikráken június 29-én kerül a hazai mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Három darab négyfős családi belépő talál gazdára azok között, akik június 22-én, csütörtökön 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

A filmben milyen lényekkel veszik fel a harcot a krákenek?

a, sellőkkel
b, leviatánokkal
c, tengeri kígyókkal

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Kráken" tárggyal. A vetítés 2023. június 28-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.