Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Gyilkos Halloweent! (Lezárva)

|

Október 21-én kerül mozikba a legújabb Halloween film Jamie Lee Curtis főszereplésével, de a szerencsésebbek már premier előtt megtekinthetik.

Hirdetés

A Gyilkos Halloween az előző rész befejezése után veszi fel a fonalat. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) lányával és unokájával megmenekültek a gyilkostól, akiről azt hiszik, hogy végérvényesen a tűz martalékává vált. A kiérkező tűzoltók miatt viszont megmenekül kisebb-nagyobb égési sérülésekkel, és ismét Laurie-ék nyomába ered. Ellene pedig nem csak a Strode család, de kvázi az egész város is összefog. A maszkos viszont bekeményít és nem adja magát egykönnyen.

Hirdetés

A David Gordon Green (Joe, Kib*zgatóhelyettesek, Halloween) rendezésében készült Gyilkos Halloween (18) október 21-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően páran egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik október 19, kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Hol játszódik a történet?

a, Austin
b, Jacksonville
c, Haddonfield
d, Indianapolis

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Halloween" tárggyal. A vetítés 2021. október 20-án, szerda este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.